NIJE PROŠLO NEZAPAŽENO

Video | ZVIJEZDE PJEVAJU Svi su napeto čekali kako će proteći susret Barbare i Roberta, bivšeg ljubavnog para. A onda je počelo…

Screenshot

Počela je deseta sezona showa Zvijezde pjevaju

Osam parova u showu predstavilo je u prvoj emisiji svoje pjevačke sposobnosti, među njima i dugoočekivani muško-muški par Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca.

Pored znatiželje kako će funkcionirati njihova pjevačka suradnja, mnogi gledatelji zasjeli su pred male ekrane u želji da vide kako će proteći susret bivšeg ljubavnog para – voditeljice Barbare Kolar i Roberta Ferlina.

Susret, a to se i očekivalo poznavajući osobnosti ovo dvoje javnih osoba i voditeljsko-televizijskih zvijeda, nije prošao bez iskrica.

“Ajde, ovo je pandemijska mjera, biži od mene ća!”, rekla je Barbara po završetku nastupa Ferlinu, a ovaj nije ostao dužan: “Nije ti ovo prvi put da si mi to rekla!”.

Battifiaca je zakolutao očima i glasno primijetio: “Ohooo, počeli smo …”.

Inscenirano ili ne, prosudite sami!

Inače, kako su mediji pisali o tome, voditelji su se upoznali kada je Robert, kao voditelj emisije “Tužibaba” na Radio Rijeci, za gošću poželio Barbaru Kolar. Poznavatelji situacije kažu da se već na prvi pogled pojavila uzajamna privlačnost, a brzo nakon toga postali su ljubavni par.

Iako su vezu dugo držali u tajnosti, prije svega zbog očuvanja vlastite ali i privatnosti Robertove djece iz prijašnje veze, priča o njihovoj romantičnoj povezanosti dospjela je u javnost. Možda je i to bio jedan od glavnih razloga zašto je dobila i svoj, ne tako romantičan rasplet…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari