ZVIJEZDE: Što će to u uzbudljivom polufinalu rasplakati Tončija Huljića?

Najboljih sedam sinoć je ušlo u veliko polufinale ovogodišnje sezone ‘Zvijezda’, a već večeras očekuju ih novi izazovi – dueti s mentorima!

Što se više bliži finale, i pravila su sve strožija. Kandidati će tako morati proći čak dva kruga, a maksimalan broj bodova koji mogu dobiti je 45, no ako prijeđu 40 bodova, idu izravno u TOP5.

Na pozornici će svih sedmero natjecatelja otpjevati po dvije pjesme. U prvom krugu kandidati su se žiriju predstavili pjesmom koju nekome posvećuju ili onom koja im nešto znači, a u njihovim nastupima neće nedostajati pregršt emocija, zagrljaja, kao ni iskrenih suza. I dok će neki pjesme posvetiti mamama i djevojkama, neki će svoju izvedbu posvetiti čitavom jednom narodu. No tu nije kraj iznenađenjima! Prvi put od početka showa jedan će kandidat svojom izvedbom toliko ganuti Tončija da će mu oči biti pune suza.

Uzbudljivu i nepredvidivu predzavršnicu ‘Zvijezda’ nakon koje ćemo doznati imena zvjezdanih TOP5 koji ulaze u veliko finale, ne propustite večeras od 19:45 sati na RTL-u.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari