NEZGODA NA KONCERTU

Alen Vitasović se spotaknuo i pao na pozornici: Pjevaču su odmah priskočili upomoć, popela se i žena iz publike

Foto: GLAS ISTRE SCREENSHOT

Istarski pjevač Alen Vitasović pao je na pozornici u subotu navečer u Barbanu tijekom svog koncerta povodom Trke na prstenac

Legendarni istarski pjevač Alen Vitasović (54) tijekom koncerta u Barbanu u subotu navečer spotaknuo se dok se dizao sa stolca i pao, piše Glas Istre.

Nije bio baš najljepši prizor

Vitasović je otpjevao refren svoje pjesme “Nisi više mlada” sjedeći na stolcu te je nakon toga pao i srušio stalak za tekstove.

Alen se nije mogao sam dignuti s poda pa mu je u pomoć pristiglo dvoje ljudi, jedna žena iz publike i muškarac iz backstagea, a snimka završava tako da pjevača dižu i odvode s bine.Image

Izvor: Glas Istre screenshot

Alen Vitasović

Podsjetimo, slična stvar se prije nekoliko mjeseci dogodila i Mladenu Grdoviću. Tijekom njegovog koncerta u Sloveniji krajem svibnja, pjevač se okrenuo prema bendu, zateturao i pao. Video se tada proširio društvenim mrežama, a na njoj se moglo vidjeti kako Grdović nije imao kontrolu nad svojim tijelom. Nakon što je pao na pod, više se nije mogao ustati. Stala je i glazba, a publika je počela negodovati, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari