APSURD U KAFIĆU: Konobar zabranio obitelji da podijele tost i kavu kupljene na akciji!?!

Photo: Borna Filic/PIXSELL

Nakon šopinga, dvoje supružnika odlučili su sjesti u kafić na kavu, a s njima je bilo i njihovo četverogodišnje dijete. Tada priča postaje bizarna…

Hrvatska ponovno s pokrićem dobiva nadimak ‘Apsurdistan’, a najnoviji povod tomu je neugodno iskustvo jedne obitelji u kafiću u Puli, piše Glas Istre.

Nakon šopinga, dvoje supružnika odlučili su sjesti u kafić na kavu, a s njima je bilo i njihovo četverogodišnje dijete. Gospođa je naručila veliku kavu s mlijekom, a i njen suprug želio je također kavu pa im je konobar predložio bolju ponudu s akcije koja je tog dana podrazumijevala kavu i tost po nižoj, odnosno jedinstvenoj cijeni. Kada im je konobar donio naručeno muž je uzeo tost, prepolovio ga i taj komad htio dati djetetu.

“U tom je trenutku, poput sokola s visina, ‘doletio’ konobar i ukorio nas, odnosno rekao nam je da se to ne smije napraviti jer je tost, kada je kupljen zajedno s kavom u sklopu akcije, namijenjen isključivo onome tko ga je naručio, a to je u ovom slučaju bio moj muž i da komadić ne smije dati djetetu, odnosno da samo on to smije pojesti, ispričala je sugovornica Glasa Istre, još uvijek ne vjerujući da joj se to dogodilo.

Vijesti.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views