SLAVONSKI MAD MAX: Više od dva sata bježao traktorom po njivi od policajca na motoru

Kako je morao na jednom dijelu izaći na cestu da bi prešao preko Karašice, u blizini mosta na motociklu ga je obišao prometni policajac i dao mu znak da stane. Tu je krenula potjera, ispričao je Alen

Bizarna situacija odigrala se u nedjelju nedavno od Slatine – naime, jedan traktorist više od dva sata bježao je od policije na motoru po njivama Čađavice, piše 24 sata.

Zašto nije stao, objasnio je traktorist Alen Vanek.

Kako on kaže, traktorom je krenuo do kuma uzeti prikolicu da bi izvezao drva iz šume. Traktor mu, priznao je, nije registriran jer rijetko s njim izlazi na prometnicu. Kako je morao na jednom dijelu izaći na cestu da bi prešao preko Karašice, u blizini mosta na motociklu ga je obišao prometni policajac i dao mu znak da stane.

“Nisam imao gdje, nego sam nakon prelaska mosta skrenuo u njive”, rekao im je. I tu je krenula potjera. Danas smatra da bi mu bilo bolje da je stao, međutim, kad je policajac krenuo na njivu, odlučio je dodati gas.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=rWN_cZHI00I

“Nastavio sam suludu vožnju računajući da će odustati i ostaviti me na miru. U krajnjem slučaju, on me je poznavao i uvijek je mogao doći k meni te mi uručiti prekršajni nalog. Njegova upornost i moj bunt bili su komični. Prešao sam cestu i otišao u drugu njivu. Traktor ima tri stupnja prijenosa. Zbog oranice sam prebacio u drugi stupanj jer je bilo opasno brže voziti da se ne bih prevrnuo. Policajac unatoč svemu, nije odustajao”, ispričao je Alen za 24 sata.

Prijatelji koji su bili nedaleko i sijeli kukurz ispričali su mu da je policajac padao s motociklom i podizao se te da je polomio sve žmigavce na njemu.

“Kad sam shvatio da neće odustati, zaustavio sam traktor i skočio s njega. Počeo sam bježati, s nogu su mi pale tenisice, a policajac je kao u filmu vikao da stanem. I onda sam čuo pucanj. To me je još više uplašilo i odlučio sam pobjeći u njive”, dovršio je svoju tragikomičnu priču Alen iz Čađavice.

Vijesti.hr
Foto: Youtube

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari