PA OVO JE STRAŠNO!

Bijesna najmodavka objavila slike: ‘Pogledajte što mi je ostavio podstanar, već mjesec dana ne mogu srediti stan’

Izvor: Facebook / Crna lista najmodavaca i najmoprimaca

Jedna najmodavka iz Zagreba objavila je na Facebooku, u grupi “Crna lista najmodavaca i najmoprimaca”, fotografije nereda kojeg je za sobom ostavio njezin podstanar.

Uz fotografije objavila je i upozorenje ostalim najmodavcima.

‘Bio je 10 mjeseci, nije počistio stan’

“Dragi najmodavci pazite se M…. B…… bio je kod mene podstanar (Zagreb) u 10 mjeseci nije očistio stan. Nanio mi je štetu da ja već mjesec dana ne mogu srediti stan. Ušao je u čist stan, a iza sebe ostavio kaos. Stavit ću slike prije i poslije. Nije platio zadnji najam i režije i gospodin bi da mu se vrati polog. Da ne pričam kako svako malo kuka i nateže se s plaćanjem najma. Dobro pazite kome iznajmljujete. Kod mene je sve legalno: ugovor kod javnog bilježnika i raskid ugovora s potpisom tako da, eto, ja ću ga tužiti. I onda smo mi najmodavci stoka što uzmemo polog. Ma treba 3 pologa uzet, ne jedan. Zidovi su žuti od čikova, strašno”, napisala je bijesna najmodavka, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari