UNAJMIO PRIKOLICU

Bivšoj ženi istovario 80 tisuća kovanica u dvorište: ”Ovo ti je zadnja rata alimentacije!”

Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Tinejdžerica iz Virginije pokazala je otuđenom ocu što znači zrelost.

Naime, Avery Sanford nije vidjela svog oca godinama, a nedavno je platio posljednju alimentaciju i to na način da je na travnjak svoje bivše supruge iz prikolice izbacio 80.000 kovanica, prenosi Fox News.

“Tek sam napunila 18. godina i bila sam u školi na nastavi kada je naišao je moj otac. Unajmio je prikolicu. Gomilao je kovanice, zaustavio se ispred kuće i uključio prikolicu tako da je sve novčiće izbacio na travnjak ispred naše kuće”, izjavila je Sanford.

Njezina majka izašla i upitala ga što to baca u njezino dvorište, prenose Vijesti.hr

“Ovo ti je posljednja isplata alimantacije za uzdržavanje djeteta”, odgovorio joj je.

Umjesto da je dopustila da je preuzme bijes, srednjoškolka je odlučila kovanice darovati u dobrotvorne svrhe.

Ona, njezina sestra i majka, pokupile su svaki novčić, a svih 800 dolara donirat će centru koji se brine o žrtvama obiteljskog nasilja.

“Donirajući taj novac majkama i djeci u nevolji, mislim da ću ovu situaciju ipak pretvoriti u nešto pozitivno”, izjavila je tinejdžerica.

Otac je u policijskoj postaji izjavio kako je to bila reakcija njegove dugogodišnje frustracije i da nije želio kćer još više udaljiti od sebe.

View this post on Instagram

A post shared by WTVR CBS 6 (@cbs6)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari