DO RIJEKE „VOŽNJOM IZ PAKLA“ Vozač Croatia busa putnicima poručio: ‘Nemate se što žaliti’

Photo: Ilustracija (Goran Kovacic/PIXSELL)

Neispravnim busom vozili su se Istrom sat i pol vremena dulje no što je trebalo, a i vozač je u jednom trenutku krivo skrenuo

Nerijetke su neugodne situacije u Croatia busu i mnogi će ustvrditi kako se radi o jednom od najgorih autoprijevozničkih kompanija u državi. Već je ustaljena praksa da se Croatia bus ne očituje oko svojih incidenata pa tako niti oko ovog.

Naime, putnici koji su se Croatiom vozili u nedjelju navečer na relaciji Poreč-Zagreb dobro su prošli u smislu da im sigurnost nije bila ugrožena, iako bi sami putnici mogli reći drugačije.

Nakon drmusanja u tehnički neispravnim vozilom u Zagreb su stigli izudarani, s modricama te bolovima u kralježnici i donjim ekstremitetima, piše Dnevno.

Sve je krenulo na samom početku putovanja kad je bus kasnio, a umorni ga putnici čekali oko pola sata. Ipak je došao nakon – sat i pol, a kada su ušli u autobus, putnici su se mogli pozdraviti sa svojom idejom spavanja. Čim je autobus krenuo, krenule su ekstremne turbulencije kao u zrakoplovu te su zbog njih skakali u vis gotovo pola metra te udarali glavama i tijelima u prozore i tako je trajalo sve do Rijeke.

Neispravnim busom vozili su se Istrom sat i pol vremena dulje no što je trebalo, a i vozač je u jednom trenutku krivo skrenuo pa se autobus preselio na makadam gdje je autobus počeo još više poskakivati.

I vozač je u cijeloj situaciji bio neljubazan. Kada ga je jedna putnica upitala što se događa, on se na nju izderao da se nema što žaliti jer je osovina otišla i on tu ništa ne može. Nakon Rijeke je kondukter objasnio putnicima što se dogodilo – netko je u mraku slučajno stisnuo gumb za isključivanje zračnih jastuka na stražnjoj osovini, no nije precizirao tko ih je, kada i kako isključio, a najbitnije, zašto je moralo proći toliko vremena da utvrde i otklone kvar.

Putnici su u Zagreb stigli s kašnjenjem od sat vremena, neispavani, izubijani i u bolovima. Srećom, bili su uglavnom mlađi ljudi jer da se u busu vozio bilo tko sa zdravstvenim problemima, trudnica ili majka s malim djetetom, ne bi se dobro proveli, piše Dnevno.hr.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari