Duško Lokin obećao: Skinut ću periku ako budemo prvaci svijeta!

Lokin je kazao kako obožava gledati utakmice sam, jer cijelo vrijeme viče i skače

Brojni poznati Hrvati ovih dana obećali su da će napraviti razne zanimljive stvari ako postanemo svjetski prvaci. Belinda Bedeković će tako svirati gola, Mateo Beusan obrijat će brkove, a pjevač Duško Lokin (75) bi mogao najviše šokirati.

“Ako budemo prvaci svijeta skinut ću svoju frizuru, periku i svi će se diviti Dušku Lokinu i njegovoj prirodnoj ljepoti”, kazao je Duško Lokin za 24 sata.

Lokin je kazao kako obožava gledati utakmice sam, jer cijelo vrijeme viče i skače.

“Nakon nekog vremena budem sam sebi smiješan. Ipak sam javna osoba pa ne bi volio da mi se smiju. Prijatelji me zovu u kafiće, velike fešte se pripremaju, ali ja ne želim biti u tom krugu. Zatvorim se u svoja četiri zida, a žena mi viče ‘Pa daj se smiri! Je l’ ti treba tableta? Kupila sam Normabel’. Svađam se sam sa sobom, sa sucima i igračima” rekao je Lokin.

A kad se pobijedi, Lokin kaže da se pjeva samo jedna pjesma – Moja domovina.

Ponosan je što je Zadar dao najviše reprezentativaca.

“Izuzetno smo ponosni na te dečke, ne zato što su svjetske klase i fantastično predstavljaju Hrvatsku, nego zato što su oni krasni i moralni ljudi”, kaže Lokin.

Vijesti.hr
Foto: RTL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari