NAPALJENI PAR U VLAKU

EKSPLICITAN VIDEO Mladi par se prepustio sirovim strastima usred vlaka, nisu se obazirali na nikoga

Screenshot

“Ovo je sramota. Mislim zašto bi itko sjedio suprotno od smjera vožnje”, stoji uz opis videa, a druga snimka baš ništa ne prepušta mašti

Napaljeni par u vlaku nije mogao obuzdati uzbuđenje i odlučio je početi s divljim, neobuzdanim seksom u javnosti.  Dva vrlo eksplicitna videa para, koji izgledaju kao da imaju oko 20 godina, objavljena su na društvenim mrežama  22. listopada.

“Ovo je sramota. Mislim zašto bi itko sjedio suprotno od smjera vožnje”, stoji uz opis videa para na kojem  se vidi kako tip uživa ne mičući se, dok tamnokosa ženka na njemu jaše “kaubojku”.

Snimku možete pogledati OVDJE.

Nisu se dali smesti niti kada se lik koji je snimao premjestio kako bi bolje vidio akciju. I taj video,  u kojem se baš ništa ne prepušta mašti objavio je na društvenim mrežama. 

Ako baš želite, još eksplicitniji video možete vidjeti OVDJE.

Autor videa na svom Twitteru tvrdi da je iz engleskog Wigana, ali nije jasno je li video snimljen u vlaku u tom području – iako su mnogi nagađali da bi to mogla biti ili britanska  Sjeverna željeznica ili  Škotska željeznica, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari