'JA TO NI NE KORISTIM...'

Zbog začepljene WC školjke otkrio da ga žena vara: Ostao je šokiran riječima vodoinstalatera

Zahvaljujući začepljenoj WC školjci jedan muškarac je saznao da ga žena vara. Vodoinstalater mu je objasnio zašto je školjka bila začepljena

Jedan muškarac je saznao da ga žena vara tek kada mu je vodoinstalater došao popraviti WC školjku u stanu. Bila je začepljena pa je pozvao majstora.

“Primjetili smo da školjka nije kao prije, da voda teže odlazi i da se događa da se fekalije vraćaju nazad. Bio sam iznenađen jer je stan nov, kao i odvodi. Pozvao sam vodoinstalatera i bio sam šokiran kada mi je rekao da su problemi napravili iskorišteni kondomi koji su začepili odvode, a podsmjehivao mi se misleći da sam to napravio i rekao mi je to više nikada ne radim”, rekao je muškarac, a prenosi Espreso.

Čak 60 iskorištenih kondoma

Tek tada je muškarac ostao u šoku jer zna da sa ženom ne koristi zaštitu, ni ne baca prezervative u WC školjku. Ispostavilo se da su odvodne cijevi bile začepljene zbog iskorištenih prezervativa, kojih je bilo oko 60, a koje su žena i njen ljubavnik poslije “obavljenog posla” bacili u wc školjku.

Supruga, s kojom je muškarac pet godina u braku i s kojom ima dvoje djece, priznala je na kraju da ima ljubavnika. Par se skoro rastao, no na kraju su ostali zajedno, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari