FILMSKA PRIČA: Njemica koja je prije 31 godinu nestala pa proglašena mrtvom, pronađena živa i zdrava!

Ovo se doima kao predložak za neki napeti filmski triler: pedesetpetogodišnja Njemica, koja se pojavila živa i zdrava nakon misterioznog nestanka prije 31 godinu, planirala je svoj nestanak do najmanjeg detalja, priopćila je u petak njemačka policija.

Navodna žrtva ubojstva počinjenog 1984. godine, kako je poslije istrage zaključila policija, a danas 55-godišnja žena, pojavila se u Dusseldorfu nakon što je 31 godinu skrivala svoj pravi identitet.

Tada 24-godišnja studentica nestala je u srpnju 1984. na sjeveru Njemačke gdje je živjela u studentskom naselju, objavila je prije 30 godina policija koja je poslije nekoliko mjeseci istrage zaključila kako je djevojka ubijena.

Pronađen je čak i njezin „ubojica“, ali je on kasnije povukao priznanje. Navodno je godinu dana kasnije u šumi kod Wolfsburga pronađeno i tijelo „nesretne studentice!. Slučaj je zaključen 1989. godine, kada je djevojka službeno proglašena mrtvom.

Policija je međutim na “mrtvu studenticu” ponovo naišla 11. rujna ove godine!

Pozvani na mjesto provale, policajci su bili nemalo iznenađeni kada im je žena u stanu rekla kako ime na vratima zapravo nije njezino. Potom im je otkrila i tko je ona zapravo, kazavši da je dobrovoljno nestala prije 31 godinu. Policajcima je čak dala i svoje stare osobne isprave!

Međutim, odbila je objasniti razloge koji su ju naveli da nestane, zašto se ne želi sastati s obitelji, i kako je tri desetljeća živjela ne koristeći pritom svoje isprave.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari