ŠTO SE OVO DOGAĐA?

AUTOM ZAPEO NA SKIJAŠKOJ STAZI NA PLATKU!? Kamere uživo bilježe neočekivani prizor!

Foto: Facebook/live webcams

Društvenim mrežama šire se snimke prizora zabilježenih web kamerama uživo, večeras od nekih 17.15 sati pa nadalje!

Snimke web kamera uživo s Platka prikazuju osobno vozilo “zarobljeno” u snježnoj mećavi na skijaškoj stazi na Platku, a korisnici društvenih mreža tvrde kako se vozač svojim vozilom “bori” sa snijegom od negdje 17.15 sati, no nikako mu ne uspijeva izbaviti se iz “gliba” u koji je upao!

I dok neki sve primaju sa šalom, žaleći vozača-pustolova koji je očito zapao u nevolje prilikom izvođenja ekshibicija na četiri kotača, drugi se jako ljute na njega jer se vozi automobilom na mjestu gdje nikako ne bi trebao.

I pritom upropaštava skijašku stazu koju vrijedni djelatnici Goranskog sportskog centra odnosno centra Platak nastoje pomoću topova za snijeg dovesti u stanje kakvo je pogodno za ozbiljnije skijanje.

Nadamo se također i da netko iz hitnih službi prati sve ovo što se događa na Platku, i da na kraju ovog “poduhvata” neće biti potrebne i hitne medicinske intervencije!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari