BIZARNO

AUTO JE JOŠ NA RADEŠEVU! Policija napravila očevid; Direktor Udovič: “Možda od auta napravimo rampu za bordere”!

Foto: webcam

Slučaj automobila koji je jučer “zapeo” na skijaškoj stazi na Platku poprima sve komičnije obrise!

Sinoć smo izvijestili o automobilu koji je “zapeo” u snijegu na Radeševu, na mjestu gdje automobil nikako ne bi smio biti. Vozilo je na istom mjestu i danas, a čini se da će na Radeševu ostati još neko vrijeme.

Evo i zašto!

Kako su u razgovoru za Riportal poručili direktor Goranskog sportskog centra Alen Udovič i Marino Smeraldo, voditelj SRC Platak, nevjerojatno je da se ovakve stvari uopće događaju jer su u SRC Platak postavljeni brojni znakovi upozorenja za vozače gdje se smije voziti, a gdje je prilaz vozilima zabranjen.

“‘Na Platku postoje brojni znakovi upozorenja o zabrani vožnje automobila na stazama. Mislim da je to itekako dovoljno zdravom razumu. Na Korzu nigdje ne stoji znak da auti ne smiju voziti po trgovima, pa vozila ipak nema. Zar ne?”, kazao nam je Smeraldo.

Danas prijepodne na Platak je došla i policija. Policijski službenici načinili su izvješće o prekršaju i vozača odnosno vlasnika automobila zasigurno očekuje kazna za ovaj nevjerojatan prekršaj.

Na Radeševo je stigla i ekipa vučne službe, no morali su se vratiti neobavljena posla. Naime, kako nam objašnjava Smeraldo, vučna služba nije puštena na stazu jer bi to podrazumijevalo uništavanje trave i same skijaške staze!

Rješenje se još čeka, a u međuvremenu Centar Platak dogovara sankcije i proceduru sa svojim odvjetnikom, potvrdio nam je direktor GSC-a Alen Udovič.

“Snijeg je i dalje preplitak da bi se auto pomicao bez oštećenja staze, stoga će još neko vrijeme biti atrakcija na Platku. Razmišljamo čak i o ograđivanju automobila kako bi postao i korisna rampa za bordere!”, kažu kroz šalu Smeraldo i Udovič.

Voditelj SRC Platak ipak nije mogao sakriti ogorčenje ovakvim postupcima pojedinaca. “Evolucija u nekim slučajevima ponekad i zakaže…”, procijedio je na kraju razgovora uz molbu onima kojima padaju na pamet ovakve gluposti: “Nemojte to činiti, Platak je omiljeno izletište desetaka tisuća izletnika i nema ga smisla uništavati kako bi pojedinac zadovoljio neke svoje automobilističke fantazije”.

Sa zanimanjem ćemo dalje pratiti razvoj ove krajnje neobične situacije!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari