Bloger Krule objavio sliku ‘bauštelaca’ na +35 i poručio DORH-u: ‘Pi**a li vam materina!’

Podsjetimo, Bloger Krule prethodno je radio na gradilištima, a znamo u kakvim se uvjetima radi i koliki fizički napor zahtijeva zanimanje ‘bauštelca’

Papularni satiričar na društvenim mrežama Jadranko Hodak, mnogo popularniji pod imenom Bloger Krule, prokomentirao je vijest da su zaposlenici Općinskog državnog odvjetništva u Zagrebu skratili radno vrijeme za dva sata zbog prevelikih vrućina.

Podsjetimo, Bloger Krule prethodno je radio na gradilištima, a znamo u kakvim se uvjetima radi i koliki fizički napor zahtijeva zanimanje ‘bauštelca’.

Krule je tako objavio fotografiju na kojoj njegovi kolege rade na užarenom suncu i ispod napisao svoj komentar.

“Ono kad ti puca ku**c za sve.

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu, izdalo je obavijest kojom javljaju da zbog vrućina ne rade te ne primaju stranke od 12-14 sati. (čitaj – vruće im u kancelarijama).

Danas sam to čuo i udario ovu fotografiju, na kojoj su moje kolege bauštelci koji rade na 35 stupnjeva (to je 35 u hladu, na suncu preko 40).

Put do plaće je je**n… jer mi koji radimo u privatnom sektoru prvo svojim radom moramo namiriti gore navedene kojima je vruće u kancelarijama, ne bi li oni dobili svoje plaće… a tek onda mi… mi koji smo zadnji isprdak… zadnje govno za kojim nitko ni vodu ne vuče.

Vi iz te općinske, vruće državno odvjetničke kancelarije… je*o vam ja Krule mater… i da… možete me tužiti i ganjati… i kad me ulovite, što i nije problem jer sam ću se odazvati na vaš poziv… samo iz razloga da vam uživo još jednom je**m mater… i to na sudu, da uđe u zapisnik velikim slovima. Pu pi**a vam materina da vam pi**a materina!”, stoji u statusu.

Vijesti.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views