ULTRABEZOBRAZNA KOMOCIJA: Vozač u Krešimirovoj zaustavio auto na cesti i otišao u mjenjačnicu u drugu ulicu!?

Znamo da sunce „piči“ nemilice, ali da je baš toliko nekima udarilo u glavu?! Što reći o ovome vozaču koji je svojim postupkom ugrozio sigurost prometa?

Vozač je na najfrekventnijoj riječkoj prometnici, Krešimirovoj ulici koja kao žila kucavica povezuje zapadne dijelove i središte grada, usred dana nonšalantno zaustavio svoj automobil u desnoj prometnoj traci kako bi – otišao preko puta Krešimirove, u Ulicu Nikole Tesle, obaviti nešto u mjenjačnicu!?!

Sve je to trajalo neko vrijeme tijekom kojeg su ostali vozači svojim vozilima, uključujući i one autobusa gradskog prijevoznika, morali zaobilaziti vozilo bezobrazno komotnog putnika.

Naravno, ovdje nije riječ samo o prouzročenju „prometnog čepa“ usred dana i stvaranju neugodnosti drugim vozačima već i o notornom ugrožavanju sigurnosti prometa!

Jer svaka ovakva nepredviđena situacija na cesti koja od drugih vozača zahtijeva mijenjanje putanje kretanja svoga vozila odnosno zaobilaženje drugih vozila stvara i nove potencijalne opasnosti u prometu.

Kako se vidi na snimci koju je na društvenu mrežu postavio M.M., ovog vozača sve to nije ni najmanje uznemiravalo. On se po obavljenom poslu mirno došetao preko ceste do svoga automobila i mirno nastavio vožnju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari