FOTOGRAFIJA KOJA JE RAZLJUTILA MNOGE: Kako je carina napravila ured na zidiću i ukrala djedici Božić

Na Facebooku je osvanula fotografija koja se počela širiti rekordnom brzinom, a koja prikazuje trenutak u kojem su djelatnici carine odlučili starijem muškarcu uskratiti zaradu od koje živi

Facebookom se brzinom munje širi fotografija trenutka kada je carina ispisivala kaznu starijem čovjeku kojeg su uhvatila da nema dozvolu za prodaju.

Iako je carinicima to u opisu posla, mnogi ne mogu pojmiti zašto carinici kažnjavaju starca, a ‘progledaju kroz prste’ mnogo većim ‘igračima’ od njega.

“Čovjek na slici godinama izrađuje aranžmane za Božić i uvijek na istom mjestu pokušava prodati nešto da bi imao Božić, ali jutros su ova dvojica carinika odlučila napraviti ured carine na zidiću i ukrasti djedici Božić”, stoji u objavi pod fotografijom.

carina2

Prenosimo vam još jedan status objavljen uz podijeljenu fotografiju:

“Naslonjen na svoj stari Opel mirno i potpuno dostojanstveno čeka da mu gospoda napišu kaznu. Svojim je rukama napravio nekoliko adventskih vjenaca i položio ih na taj zid nadajući se da će ih prodati. Za razliku od ekipe koja nam prodaje smrznuto meso iz 1982., zaraženo meso koje ubija djecu i povrće sa dovoljno pesticida na sebi da bi se i štakor otrovao, ovaj starac nema dozvole za prodaju. Ne može ih imati jer ih ne može platiti.

carina3

Ova dvojica su mogli proći pored i okrenuti glavu. To bi bila razlika između prava i pravde. Ali nisu”, piše u statusu.

Nije trebalo dugo da Hrvati velikog srca pokrenu akciju kojom će pomoći djedici da na dostojanstven način provede Božić.

Ovaj čovjek navodno živi u Rudinama, a fotografija je nastala ispred dućana u Kaštel Novom. Zahvalio se svima koji mu žele pomoći te poručio kako ne može primiti novac, no internet zajednica se sjetila kako će djedici pomoći kupnjom njegovih adventskih vijenaca i aranžmana.

Vijesti.hr
Foto: Facebook

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari