NAŠAO SE GDJE NE TREBA

I OVO TREBA ZNATI! “Minijem” na Kantridi zapeo u šljunku na plaži! Pogledajte kako je “izlet” okončan…

Foto: Facebook/D.F./Problemi u prometu Rijeka i okolica

Jedan vozač precijenio je danas sposobnosti svoga vozila

Mini je već dugi niz desetljeća jedan od najpoznatijih automobila na svijetu i uživa kultni status kod dijela kupaca odnosno ljubitelja automobilizma – no pri njegovu koncipiranju konstruktori zacijelo na umu nisu imali “allroad” svojstva!

Drugim riječima, vrlo jednostavno, nije ovo automobil za silazak s asfalta, već za gizdavo kretanje ravnom i sigurnom površinom.

To je danas zanemario vlasnik Minija s fotografija koje je u Facebook grupi Problemi u prometu Rijeka i okolica objavio D. Flego.

Na fotografijama se vidi Mini “zalutao” na šljunak plaže Igralište na Kantridi.

Vozilo se, nakon današnje obilne kiše, na vodom natopljenoj plaži više nije moglo vratiti na čvrst teren, pa je njegovu vlasniku jedino preostalo – pozvati vučnu službu. Ni za djelatnike vučne službe “izvlačenje” Minija iz nevolje nije bio lagan posao…

Foto: Facebook/D.F./Problemi u prometu Rijeka i okolica

U Facebook grupi nižu se najrazličitiji komentari, od onih u kojima se nagađa razlog vlasnikova “izleta” na plažu, do (poraznih) ocjena njegovih vozačkih prosudbi.

Mi se ipak nadamo da ovaj gradski ljepotan nije pretrpio veće štete nakon ovog izleta na plažu i da je njegov vlasnik, navodno ozbiljan čovjek srednjih godina, “ubrao” pouku ovoga slučaja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari