JE LI PRETJERAO?: Hrvatski navijač u euforiji obojio i svoje koze u crveno-bijele kvadratiće!

Foto: Lily Kremenić

Navijačko „ludilo“ na najjače! Evo priloga s Krka 🙂

Svi smo ovih dana izvan sebe zbog ulaska hrvatske nogometne reprezentacije u polufinale Svjetskog prvenstva u Rusiji! Svaku pobjedu Vatrenih slavimo gromoglasno, na trgovima, gatovima (OVDJE), u kafićima, u društvu prijatelja… Pjeva se, popije poneka čašica, bacaju kaučevi kroz prozore… (OVDJE).

No kako nas čekaju još dvije utakmice, možda bi ipak trebalo zadržati barem djelić prisebnosti kako se ne bi napravila i neka glupost. Tako su vatrogasci danas objavili apel navijačima da se u slavlju suzdrže od uporabe pirotehničkih sredstava kako ne bi doslovno zapalili Hrvatsku (OVDJE).

Ovaj navijač s Krka dao je svoj puni doprinos navijačkoj groznici i čak je u navijačkoj euforiji obojio i svoje koze u crveno-bijele kvadratiće!

Foto: Lily Kremenić

Iako netko može pomisliti da je ovo možda na neki način i opasno za životinje – o dostojanstvu nećemo govoriti jer smo sigurni da i ove naše, domaće koze navijaju za Vatrene! – poznavatelji kažu da se domaće životinje ionako često označavaju neškodljivom i lako ispirivom bojom pa su i ove koze već navikle na takvu vrstu markiranja odnosno označavanja.

Ipak, poruka svima – slavite Vatrene, ali ne pretjerujte!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari