STOLOVI ZAVADILI STANARE TRPIMIROVE 3: Pogledajte odrješiti odgovor na upozorenje da se odloženi stolovi maknu iz portuna!

Dva stola izazvala su rat porukama u hodniku Trpimirove 3! Nadamo se da će samo na tome i ostati…

„Molimo vlasnika stolova da ih makne do ponedjeljka inače odoše na smeće!“, glasi pomalo gnjevna poruka nekog od stanara koji smatra da vjerojatno odbačenim radnim stolovima nije mjesto u portunu stambene zgrade s brojem 3 u Trpimirovoj ulici.

Međutim, vlasnik se nije složio s time. Stolovi mu očigledno još trebaju ili ima neke planove s njima, pa je debelim flomasterom preko prvotne iskrižane poruke kratko odgovorio: „Samo probaj“, dajući time do znanja piscu one prve poruke da taj neće dobro proći ako ostvari svoju prijetnju.

Ili je naprosto riječ o nečijem šaljivom odgovoru na prijetnju, tko će ga znati!

Bilo kako bilo, stolovi su još u portunu Trpimirove 3 – prijetnja nije ostvarena (rok za micanje stolova je bio ponedjeljak 15. siječnja!) a stolovi su još na istom mjestu, punih devet dana od kada su “morali” biti maknuti.

Dobro je da rat porukama između stanara zgrade u samom središtu Rijeke nije eskalirao, a loše je što nečiji stolovi zaista stoje tamo gdje ne bi trebali, u zajedničkom prostoru svih stanara.

Jer, da nekim slučajem svi izbace svoje stolove u portun, e tek to bi bio prizor od kojeg boli glava…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari