Uletjela na teren i prekinula finale Lige prvaka: Otkriveno tko je bujna plavuša o kojoj svi pričaju

Nedugo nakon što je Liverpool poveo protiv Tottenhama, na travnjak je uletjela Kinsey Wolanski

Bujna plavuša koja je utrčala na teren tijekom sinoćnjeg finala Lige prvaka ukrala je svu pozornost svjetskih medija i javnosti.

https://twitter.com/RTSportNews/status/1135112513165647872

Nedugo nakon što je Liverpool poveo protiv Tottenhama, na travnjak stadiona Wanda Metropolitano uletjela je Kinsey Wolanski, djevojka poznate zvijezde YouTubea Vitalyja Zdorovetskyja.

Wolanski je u teren ušla u badiću s oznakama Vitalyjeve pornografske stranice. Zaštitari su brzo reagirali i neočekivanu gošću uklonili s travnjaka.

https://twitter.com/RTSportNews/status/1134918757107867649

Inače, manekenku na Instagramu prati više od 300.000 ljudi.

Kinsey je imala dobrog mentora za svoje utrčavanje u teren. Naime, njezin je dečko uletio u teren u finalnoj utakmici Svjetskog prvenstva 2014. godine u Brazilu između Njemačke i Argentine. Nakon toga mu je zabranjen ulaz na velike sportske događaje.

Youtuber je hrvatskoj javnosti poznat i po tome da je 2015. u Zagrebu slavio izlazak bivšeg premijera Ive Sanadera iz zatvora nakon tri godine. Skočio je na krov automobila u kojem se Sanader vozio, a za auto je privezao i Dinamov šal.

Prije nego što je postala zvijezda na Instagramu, Wolansky je bila model, a poznata je i po snimanju reklama. Modelingom se počela baviti u Los Angelesu. Ove je godine glumila u holivudskom filmu ‘Slasher Party’.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari