SJEĆATE LI SE OVOG? Nakon dugo vremena vraća se legendarna igračka za djecu

Foto: Buzzara

Svi vi rođeni u devedesetima ponovno ćete u svom džepu moći imati malenog virtualnog ljubimca koji vas je uveseljavao u djetinjstvu i kojeg ste očajnički pokušavali održavati na životu.

23 godine od lansiranja Tamagotchija japanska kompanija Bandai izbacila je novo izdanje za 2019. godinu.

Kako je tehnologija poprilično napredovala od pojave prvih Tamagotchija, ove virtualne ljubimce sada možete vidjeti u boji, a možete se družiti i s drugim Tamagotchijima te se čak i vjenčati. Mnoge će razveseliti i to što se nova verzija Tamagotchija budi i ide spavati sama, može jesti i u restoranima, može kupovati suvenire u različitim gradovima koje posjećuje, a može imati i svog vlastitog ljubimca.

Foto: Buzzara

Verzija za 2019. godinu izgleda veoma slično kao ona originalna, dostupne su četiri boje, a cijena varira od 150 do 300 kuna. Na tržištu će biti za dva mjeseca. U to ime, na jednom smo mjestu skupili fotke starih Tamagotchija koje smo nekad skupljali, predstavljao nam je statusni simbol – tko ih je imao više, taj je bio popularniji u društvu

Buzzara

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja