LJUBAV I VEZA UTROJE

Živi i spava s dvije žene. Neki mu zavide, drugi misle da je to zbog novca, a on otkrio stvarne razloge

Bračni je par prolazio kroz teško razdoblje kada su slučajno upoznali djevojku koja im je promijenila život

Bračni par koji je u braku 17 godina postao je trio nakon što su započeli vezu s djevojkom koju su upoznali na kampiranju. Eli Titus (37) i njegova supruga Mikey (36) iz Oregona prolazili kroz teško razdoblje kada su se zaljubili u Alidu Gibson (31) 2018. godine.
Formirali su trio u nadi da će im to ‘osvježiti’ brak, dok je Alida također bila ranjiva jer je tada bila friško razvedena.

Trio se upoznao na kampiranju prije dvije godine kada su odmah zapodjenuli razgovor oko zajedničkih interesa. Eli i Mikey su ubrzo shvatili kako bi Alida bila savršena za njih i pozvali su ju da se pridruži njihovoj vezi.

Podijeljene reakcije

Dok je trio s djecom otvoreno razgovarao o poliamoriji, ostali nisu tako puni razumijevanja za njihovu ljubav. Neprestano im govore kako ne vjeruju da Eli ima dvije partnerice i da su sigurno s njim zbog novca.

https://www.instagram.com/p/B6genatpPJ1/?igshid=ew9vltqbvg06

“Ponekad mislimo da bi nas tuđi pogledi mogli ubiti. Stalno čujemo reakcije poput ‘Mora da je bogat’ ili ‘Eli je faca’, zbog čega se čini kao da naša veza ovisi o njemu, što uopće nije istina”, rekla je Mikey za Daily Mail.

Njihove obitelji također su zbunjene ovim aranžmanom, no ne zamaraju se ustaljenim granicama koje je društvo nametnulo u vezama. “Naše majke nas ne razumiju, ali sretne su dok smo mi sretni”, dodaje.

Kako je sve počelo

“Poliamorija znači ‘više ljubavi’ pa vjerujemo da je više ljubavi bolje za nas”, objasnio je trio.

Mikey i Eli bili su u braku 15 godina prije nego što su upoznali Alidu i svjesni su da su imali puno problema. Priznaju da su se puno svađali, prekidali i trošili novac koji nisu imali, a misle kako ih je poliamorija učinila boljim osobama, posebno kada je riječ o odnosima u vezi.

Iako su znali za poliamoriju, nikada nisu pomislili da bi to bilo nešto što bi sami mogli isprobati, ali onda su upoznali Alidu. Svi troje tvrde da se u prethodnim vezama nisu osjećali potpuno kao što se osjećaju sada. “Bili smo očarani njome. Osjetili smo poriv da budemo bolje osobe. Radimo na svojim problemima i stvaramo dublju povezanost između svih nas. Alida je donijela drugačiju perspektivu i više razumijevanja”, objasnio je Eli.

Ovaj trio tvrdi da su poput svih drugih. Samo žele ostariti zajedno, odgojiti djecu, kupiti kuću, putovati, umiroviti se i, kako kažu, izluditi Elija do kraja.

https://www.instagram.com/p/B7mA6I3pQDV/?igshid=1jd180bq36zv7

Net.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari