I GOLF SE „OSVJEŽIO U MORU: Skupi neoprez – vozač automobila na plaži zaboravio podignuti ručnu

U petak oko 15 sati automobil Golf 6 je završio u moru na splitskoj plaži Obojena svjetlost. Velika je sreća što ozlijeđenih nema, a vlasnika će zaboravljanje podizanja ručne kočnice sigurno dobro koštati

Sezona kupanja je započela na svim splitskim plažama koje su već danima krcate. Obojena svjetlost jedna je od popularnijih plaža, pa je tako i danas puna kupača i onih koji su došli “uhvatiti” malo boje ili jednostavno popiti kavu uz more. Jedan od tih je i vlasnik Golfa 6 koji je danas oko 15 sati završio u moru, piše Splitski dnevnik.

“Neki momak je parkirao tu automobil i otišao. Nakon 5 minuta auto je počelo polako kliziti prema rubu i umalo je pokupio curu koja se nalazila točno ispod auta. U zadnji trenutak se pomakla da auto ne padne na nju!”, ispričala je čitateljica ispred koje se cijela scena odvila dok se sunčala desetak metara dalje na plaži.

Okolnosti događaja još nisu sasvim poznate, ali je lako za pretpostaviti kako je vlasnik Golfa zaboravio podignuti ručnu kočnicu

Nakon prvotnog šoka, kupači su nastavili dalje sa svojim poslom – kupati se i sunčati kao da se ništa nije dogodilo. Sreća je nema što ozlijeđenih, a vlasnika će zaboravljanje podizanja ručne kočnice sigurno dobro koštati, piše Splitski dnevnik.

Vijesti.hr
Foto: Splitskidnevnik.rtl.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari