I NEĆE PO SUHOM: “Ovaj glisira unutar 300 metara od kopna!”

Foto: Facebook/D.Š./Problemi u prometu Rijeka i okolica

Prometna nezgoda dogodila se danas kod Novog Vidolskog

Zbog neobične prometne nezgodi kod Novog Vinodolskog danas oko podneva prometovalo se otežano i usporeno.

Iz zasad nepoznatih nam razloga prikolica s plovilom otkačila se od vučnog vozila a gliser je “zaplovio” po suhom!

Vrlo neobična situacija nije se mogla tako brzo i riješiti, jer se postavilo pitanje – kako plovilo s ceste vratiti na prikolicu? Pored policije i vatrogasaca u pomoć su morale biti pozvane i druge službe s odgovarajućim alatima kako bi se gliser uklonio s ceste.

Vijest odnosno fotografija o ovoj neobičnoj prometnoj nesreći osvanula je i na popularnoj facebook grupi “Problemi u prometu – Rijeka i okolica” gdje je fotografija D. Škibole izazvala niz komentara.

I dok su svi uglavnom suosjećali s vlasnikom plovila koje je nemoćno “poljubilo” cestu ili su jadikovali zbog prouzročene prometne gužve, mnogi komentatori istakli su se i duhovitim opaskama poput “Neće po suhom i neće…”, “Uz pjesmu Radojke Šverko (kud plovi ovaj brod)”, “možda je i izletio iz mora”, “malo si fulao lučicu”, “Evo sad će plima…”, “Upali to i pun gas”, ili “”Ovaj glisira unutar 300 metara od kopna!””.

Nadamo se da je gliser ponovno u “koritu” i da je sve prošlo bez većih problema!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari