Iz autobusa Croatia busa ispala prtljaga dviju djevojčica: Vozač bio pod stresom?

Roditelji još uvijek čekaju na odgovor Pravne službe

Iz autobusa na kat, Croatia busa, na redovnoj liniji Zagreb-Dubrovnik ispala je prtljaga dviju djevojčica. To se dogodilo negdje oko Opuzena, a u autobusu se nalazila jedna zagrebačka plesna skupina od 30-ak djece koja su putovala na seminar.

Radio Laganini FM proslijedio nam je spomenute informacije. Isto tako to nije bio jedini incident te večeri. Kako tvrde roditelji koji su nekoliko djece ukrcali u Splitu, vidno uznemireni vozač bio je na rubu fizičkog obračuna s muškarcem koji se namjeravao ukrcati u autobus. Navodno je bio pod stresom zbog kašnjenja u voznom redu.

Laganini FM posjeduje upit roditelja jedne od djevojčica Pravnoj službi, a roditelji odgovor još uvijek čekaju.

“Poštovani, dana 12. 08. 2019. u ranim jutarnjim satima iz nezatvorenog spremnika vašeg autobusa reg. oznake ZG-2073-GB na relaciji Zagreb – Dubrovnik (po izjavi vozača na izlazu iz Opuzena) ispalo je više putnih kovčega, između ostalog i kovčeg mojeg djeteta. Kako vozač isto nije primijetio, nastavio je vožnju i tek na davanje znakova vozača vozila iza autobusa, isti je zaustavio autobus te se vratio tražiti prtljagu, no istu nije pronašao. Molim uputu za naknadu nastale štete”, stoji u upitu roditelja Croatia busu proslijeđenom Laganini FM-u.

Laganini FM je poslao upit Pravnoj službi 13. kolovoza, a odgovorili su im dan kasnije.

“Poštovani, u ime društva Croatia bus d.o.o. se duboko ispričavamo svim našim putnicima zbog lošeg iskustva koje su imali zbog današnjeg incidenta na liniji DU – ZG. Naime, na toj relaciji putnici su imali više prtljage nego je to uobičajeno. Prema tome, zbog preopterećenosti prostora za prtljagu, vrata prtljažnika se nisu potpuno zatvorila te su zbog toga ispale dvije torbe tijekom vožnje. Vozač je zaustavio autobus i krenuo natrag kako bi našao izgubljenu prtljagu. Izuzetno nam je žao zbog frustracija koje su nastale zbog ovog događaja. Iako nije riječ o kvaru vozila, niti o događajima koje možemo predvidjeti, svakako ćemo učiniti sve da se ovakvi događaji ne ponove”, odgovorili su im iz Croatia busa.
Vijesti.hr
Foto: Croatia bus/Facebook

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari