MISLIO DA NE POSTOJI

Influencer koji je tvrdio da korona ne postoji umro od zaraze

Instagram

Svojim pratiteljima na Instagramu govorio je da koronavirus ne postoji.

Ukrajinski influencer Dmitriy Stuzhuk koji je nijekao postojanje koronavirusa umro je nakon što se zarazio, prenosi Sky News.

Fitness trener Stuzhuk svojim je pratiteljima na Instagramu govorio da koronavirus ne postoji, a zarazio se tijekom putovanja u Tursku te se vratio na liječenje u Ukrajinu nakon što je test pokazao da je pozitivan na COVID-19.

Na Instagramu je sa svojih 1,1 milijuna pratitelja podijelio vijest da se zarazio u Turskoj i da se probudio s oteklinama na vratu te da je imao poteškoća s disanjem.

Pušten je iz bolnice nakon osam dana, ali zaraza virusom rezultirala je srčanim komplikacijama. Nakon što je hitno odvezen u bolnicu, njegova bivša supruga Sofia, izjavila je da je u ozbiljnom stanju i da nije pri svijesti.

”Njegovo stanje je vrlo ozbiljno. Nitko ne može ništa napraviti. Ja sam poduzela sve što sam mogla da otac mojih troje djece preživi”, napisala je na društvenim mrežama njegova bivša supruga Sofia.

Stuzhuk je zbog nastalih komplikacija umro u bolnici. Imao je 33 godine. (vijesti.hr)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari