BAŠ NJU BRIGA!

BELVEDER Ova gospođa morala je izaći iz trgovine, vozači su mahnito trubili. Pogledajte što je učinila!

Čini se da neki riječki vozači ali i vozačice nemaju ama baš nikakvog obzira prema drugim sudionicima u prometu. Baš im puca…prsluk!

Na riječkim cestama mnogi rade doslovno što im padne na pamet, i ponašaju se kao da je javna prometnica njihova “prćija”.

Jednostavno, ne znamo kako bi drugačije ovo okarakterizirali! O ugrožavanju i ometanju drugih sudionika u prometu da i ne govorimo….

I pored svega, u nekoliko sekundi učine više prometnih prekršaja!

Pogledajte, na primjer, što je danas na Belvederu vozilom izvela ova gospođa! Došla je na Belveder iz Tizianove ulice, odakle je smjela krenuti ravno prema Laginjinoj i dalje Guvernerovoj palači, ili ravno prema Kozali Baštijanovom ulicom.

Što je gospođa učinila vozilom?

Krenula je vozilom u krivom smjeru Baštijanovom ulicom, skrenula na lijevu prometnu traku, za promet vozila u suprotnom smjeru, kojom se vozila iz Baštijanove kreću prema Tizianovoj i dalje prema Rastočinama!

I ne samo to, neposredno prije pješačkog prijelaza jednostavno je zaustavila svoje vozilo na cesti – podsjetimo, okrenuto za vožnju u krivom smjeru! – izašla iz vozila i ležerno odšetala u trgovinu!

Kada su vozila iz Baštijanove krenuli prema Tizianovoj nastao je “krkljanac”, i počelo je oglašavanje vozača automobilskim sirenama. Drugim riječima, masovno trubljenje. Gospođa je nakratko izišla iz trgovine, procijenila da problemi drugih vozača nisu i njezini problemi, iako ih je ona prouzročila, i mirno se vratila u trgovinu.

Vožnja u krivom smjeru u raskrižju i zaustavljanje vozila na prometnoj ulici – ponovno u krivom smjeru – dobrano bi joj olakšali kućni budžet da je kojim slučajem danas Belvederom krstarila policijska patrola. Ovu objavu na Riportalu može shvatiti i kao upozorenje koje bi joj moglo uštedjeti velike novce koje bi mogla platiti za ovakve prometne prekršaje u nekoj sličnoj prilici!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari