Influencerica se na YouTubeu hvali svojim dečkom, splitskim Mad Maxom: Skupa su divljali cestom

Objavljen je video u kojem je splitskog Mad Maxa djevojka odvela na nokte prije nego su bijesnili cestom

Dan prije nego je splitski Prekršajni sud izrekao presudu Adrianu P., splitskom Mad Maxu, zbog objavljenog videa u kojem je u 24 minute uspio napraviti više od 80 prometnih prekršaja, njegova djevojka Ela Jerković, poznata influencerica, objavila je novi video, piše Slobodna Dalmacija. U videu može se vidjeti Adrian sa svježe nalakiranim noktima, zbog izazova, u vožnji gradom ‘baca bokove’.

Adrian je morao ”na nokte”

Ela je objavila snimak  naziva ‘Odvela sam dečka na nokte/12 sati challenge’  u kojem se vidi kako ga tjera da ode “na nokte” koje će onda morati nositi cijeli jedan dan. Na snimci je vidljivo kako odlaze kod Eline kozmetičarke, a kasnije i na vožnju gradom uz ‘bacanje bokova’.

U komentarima se raspravljao o vožnji BMW-om, avanturi s crvenim noktima, a nešto manje i o splitskim Bilicama.

”Jeste da Ela izbacuje video poslije baš dugo vremena, ali kada realno pogledamo, njen video traje 30 do 40 minuta i bas se potrudi oko njih”, stoji u komentarima ispod videa.

”Nakon ovog videa shvatio sam da je Adrian trenutno na prisilnom odmoru od Ele”, napisali su pojedinci.

”Ajmo se pretvarat da mi momak nije u zatvoru”, komentirali su drugi.

Suzuki mi nije oduzet

Kaznu od 50 dana zatvora dobio je Adrian P. za višekratno prekoračenje brzine više od 50 km/h. Za nekoliko prolazaka kroz crveno sud ga je kaznio s dodatnih 30 dana zatvora. U oba slučaja višekratni prekršaji tretirali su mu se kao jedno produženo kazneno djelo, a u kaznu mu je uračunato 13 dana provedenih u pritvoru.

Za prekršaje koji nisu kaznena djela (vožnja u suprotnom smjeru, pretjecanje u tunelu itd.) dobio je 14.000 kn kazne, a za sve prekršaje je dobio i dvije godine zabrane upravljanja A kategorijom vozila.

Suzuki mu nije oduzet jer je novi zakon kojim se omogućava ova vrsta kazne stupio na snagu 1. kolovoza, a od tada nije kažnjavan, što je jedan od uvjeta za oduzimanje vozila.

​Mladić je ranije već šest puta pravomoćno osuđivan zbog počinjenih prometnih prekršaja. Ela Jerković ima više od sto tisuća pretplatnika na vlastitu YouTube kanalu, a na Instagramu je prati gotovo 300 tisuća ljudi.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/_0NIFTpJy5U” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja