NIJE DUGO POTRAJALO...

Iskoristio grešku na benzinskoj, natočio gorivo za kunu po litri pa došao s kanisterima, pozvao obitelj i prijatelje…

12.10.2021.,Sibenik- Od ponoci nove vise cijene goriva na benzinskim postajama sirom Hrvatske. Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Ova nerealna situacija trajala je točno tri sata, potom su cijene promijenjene, odnosno vraćene su na realnu vrijednost

Na benzinskoj stanici u Rancho Cordovi, u Kaliforniji u jednom trenutku cijena goriva bila je 69 centa po galonu, a trebala je biti 6.99 dolara. Dakle, gorivo je koštalo otprilike kunu po litri.

Darryl Surita iz obliženjg Sacramenta natočio je rezervoar do vrha jednog auta pa zatim i drugog te se vratio na istu benzinsku s kanisterim.

Na kraju je pozvao i rođaka da i on napuni auto i da mu pomogne s punjenjem spremnika.

Surita je za Newsweeku ispričao:

“Objavio sam cijenu na svom Instagram profilu i odgovorio svima koji su mi poslali poruku. Nazvao sam mamu i rekao joj. Ona je nazvala brata i rekla njemu. Mislio sam da je to predobro da bi bilo istinito dok nisam provjerio indikator goriva na instrumentoj ploči, koji je pokazivao da je rezervoar pun, a potrošio sam samo 14 dolara. Napunio sam auto, otišao, vratio se s drugim autom, napunio ga, zatim opet otišao i vratio se sa svojim rođakom i napunio nekoliko dodatnih spremnika. Cijela benzinska stanica bila je zakrčena automobilima”.

Ova nerealna situacija trajala je točno tri sata. Potom su cijene promijenjene, odnosno vraćene su na realnu vrijednost, prenosi RTL.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari