'MILOVALI' SE PREKO 20 PUTA

Nezapamćeni skandal: Svećenik poseksao mladoženju pa ga uz osmijeh s oltara ispratio u brak!

Faebook

Mladić je naglasio da se sa svećenikom “milovao” preko dvadeset puta

Julio Cezar Souza Cavalcante, nestašni svećenik koji je praktički sve do jučer služio u crkvi Gospe od Candelarije u brazilskom Natalu, našao se u središtu nevjerojatnog skandala, a priznao je da se seksao s mladoženjom neposredno prije nego što ga je vjenčao.

Njegovo priznanje je ishodila supruga mladića predstavljenog u medijima samo kao Breno, a na zapisu koji je zabilježila moguće je čuti Cavalcantea kako odaje da se s 31 godinu mlađim dečkom poseksao dva ili tri puta, posljednji put 12 dana prije vjenčanja, prenosi najveći tamošnji portal Globo.

Sam Breno je naglasio da se sa svećenikom “milovao” preko dvadeset puta, u razdoblju između 2010. i 2012. godine, te da se nije jedanput dogodilo da je na svećenikov poziv ostao prespavati u župi.

Nadbiskup Natala monsinjor Jaime Vieira Rocha odmah je reagirao i smijenio Cavalantea sa svih njegovih dužnosti, a što se daljnjih pikantnih detalja tiče, interesantan je i sljedeći dio konverzacije.

“Priznajem, bila je to slabost. Breno i ja smo se ispovjedili i obećali da više nećemo održavati vezu iz poštovanja prema vama”, rekao je Cavalcante bijesnoj supruzi koju je pokušao umiriti riječima da se nakon vjenčanja više nisu ni pipnuli.

I dok je Cavalcante ustvrdio da se nakon Brena više nije upuštao u ljubavne afere, suprug je otvorio dušu i priznao svojoj gospođi da je nastavio održavati homoseksualne odnose i nakon što je s njom stupio u brak, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari