'ZAOBIĐI OGLAS AKO...'

Istrijan traži cimericu u Zagrebu, ali ima uvjete: ‘Ne previše zgodna, ali ne i…’; Ljudi zgroženi, komentari su žestoki

Ilustracija: Riportal

Pronalazak idealnog cimera i cimerice može biti težak proces, a oglas jednog muškarca iz Pule privukao je na društvenim mrežama veliku pažnju zbog neobičnog sadržaja u kojem je naveo mnoštvo uvjeta

Na Redditu se pojavio isječak oglasa s Facebook grupe “Stanovi Zagreb – Najam”, u kojem 33-godišnji muškarac iz Pule traži cimericu, ali pod određenim uvjetima. Upravo ti “određeni uvjeti” izazvali su veliku raspravu na internetu.

Neobičan oglas muškarca

“Tražim cimericu. Ne bih baš živio s random muškarcem, m/ž balans u stanu mi je draži. Soba je useljiva od 1.06., kad mi odlazi cimerica koja me trpjela godinu dana”, napisao je on na početku svog oglasa.

“Eh, sad, imam ja neke uvjete. Mogu ja lagano sam biti u stanu, ali dosadno je tako živjeti. Birat ću ipak nekog tko je kompatibilan sa mnom. Zato i je ovaj oglas drugačiji od ostalih jer nije frka da sam plaćam troškove ako ne nađem nikog, bit ću sam”, istaknuo je u oglasu.

Foto: Facebook/ Reddit

Uvjeti za cimericu

Zatim je naveo sve uvjete koje mora ispunjavati njegova cimerica: “Zaobiđi oglas ako slušaš cajke (narodnjake) ili Thompsona, religiozna si osoba, vegan, čupaš speed, neurotična si, imaš teški dijalekt/naglasak, iako već godinama živiš u Zagrebu, imaš djecu.”

Također je naveo da njegova buduća cimerica ne bi trebala biti debela jer je to simbol psihičke nestabilnosti, ipak ne bi trebala ni biti previše zgodna. Dalje je naveo da bi bilo super da ima posao i da je jako inteligentna, da cijeni dobar i mračan smisao za humor. Za sebe je rekao da je pedantan, ali da ne voli baš prati suđe, kao i to da je skroz opušten i da nije zahtjevan.

Foto: Facebook/ Reddit

Zgroženi Hrvati

Ovaj 33-godišnji muškarac iz Pule na kraju je dodao: “Očekujem hrpu hejt i klišej komentara, ‘Je li ti tražiš cimericu ili curu?’, moj odgovor na to vam je ‘Ajd odj**ite”, zaključio je on.

Ispod objave su uslijedili upravo takvi “hejt” komentari.

“Očekivao sam da je u pitanju srednjoškolac ili u najgorem slučaju brucoš, kad ono konj**na od 35 godina. Majko mila”, “Ovo nije oglas nego poziv u pomoć”, “Ovo su oni, ‘Ja sam bez dlake na jeziku i sve kažem u facu’ likovi, nisi legendo, samo si antipatični iritantni klaun”, “Pročitao sam prvu stranicu i zgadio mi se. Onda sam vidio drugu. Sretno momče u životu”, bili su samo neki od komentara na njegov oglas, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari