JAKOVE, IZDRŽI: Predsjednica voli upadati na pozornice i u svlačionice

Pola ‘ekipe’ na društvenim mrežama je ismijava, podsjećajući na incident kad se nepozvana uputila na pozornicu HNK-a i primabalerini uzela buket cvijeća

Hrvatsku reprezentaciju u susretu protiv Danske u osmini finala svjetskog prvenstva Rusiji s tribina stadiona u Nižnjem Novgorodu bodrila je i hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Hrvatska predsjednica je u Nižnji stigla u nedjelju i u Rusku Federaciju je doputovala privatno kao navijačica i sama će snositi troškove.

Nakon utamice predsjednica je otišla i do svlačionice Vatrenih te im redom čestitala na pobjedi.

Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović uspjela je uloviti naše vatrene reprezentativce neposredno nakon utakmice i na društvenim mrežama objaviti video iz svlačionice.

I dok se jedan dio igrača još nije ni otuširao, a drugi bio samo u gaćama, predsjednica je upala u svlačionicu i izgrlila jednog po jednog. Pola ‘ekipe’ na društvenim mrežama je ismijava, podsjećajući na incident kad se nepozvana uputila na pozornicu HNK-a i primabalerini uzela buket cvijeća.

Taj njen čin nije ostao bez reakcija. SDP-ov Gordan Maras tako je na FB- komentirao:

“AJMOOOO!

Vidim da predsjednica nije mogla pričekati da se igrači istuširaju, pa ih je izgrlila još znojne od tekme. Ne znam je li primjetila, ali pola ih je bilo u gaćama. Mislim da Modrić i društvo ipak ne trebaju live u gaćama iz svlačionice. Bez obzira što se KGK ne može strpiti. Ovo je stil kako bi rekao njezin prijatelj – AJMOOOO!

Dobro, nema veze, ipak ona sve to radi zbog Hrvatske”, napisao je Maras.

https://www.facebook.com/gordan.maras/posts/2131963576844713

Svoj komentar na predsjedničin ulet u svlačionu dala je i bivša premijerka i predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor koja smatra da takvo ponašanje ne pomaže “jačanju percepcije o nužnosti žena u politici”.

“U politici sam naučila da upadanje dužnosnica u svlačionice i grljenje s igračima koji to nevoljko prihvaćaju pa odmah nakon ljubljenja sjedaju ili odlaze, ne pomaže jačanju percepcije o nužnosti veće participacije žena u politici. Dapače”, napisala je Kosor na Twitteru.

Vijesti.hr
Foto: Screenshot (Facebook/Privatni album)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari