NAJSLAĐI GOLMAN

Klinci na školskom igralištu postavili psa da im služi kao golman i zabilježili prizore od kojih čovjek ostaje bez riječi

Foto: TikTok Screenshot

Neodoljivi psić ponašao se kao da je dosad odigrao na stotine profesionalnih utakmica

Vjerujete li u reinkarnaciju? U mogućnost da se na ovaj svijet vraćamo u raznim formama sa sklonostima i vještinama koje smo stekli u nekim prethodnim životima?

Ma kakvo imali stajalište po tim pitanjima, savjetujemo da u nastavku pogledate zapise koji će vam, pa makar i u nekom neobaveznom tonu, dati povod da malo o svemu tome promislite.

Ta videa predstavile su jednog neodoljivog psića kao glavnog junaka, kojemu je društvo sa školskog igrališta povjerilo zadaću da čuva njihova vrata tijekom nogometne utakmice.

@shaktrends This dog is the ? #dogs #viral #trending #meme #funny #cute #dogs #dogsoftiktok #fyp #tiktok ♬ original sound – Shak Trends

A preslatki se pas toliko dobro snašao u toj ulozi da je postao hit više od 13 milijuna pregleda, pa čak i završio u pregledima na ESPN-u.

Naime, tijekom čitavoga ogleda ponašao se kao profesionalni golman, kao netko tko je dosad odigrao na stotine i stotine utakmica te se između vratnica snalazi poput ribe u vodi.

Taj čudesni pas najozbiljnije je pazio da:

a) ne napušta svoj golmanski prostor i da je u svakom trenutku dobro postavljen.

b) uz maksimalnu usredotočenost promatra gdje se kreće igra.

c) pravodobno istrčava i oduzima protivniku lopte.

d) vraća lopte svojim suigračima ispred gol-linije kako ne bi povrijedio pravila igre.

Mislite da se šalimo? Uopće. Taj pas toliko je zadivio promatrače utakmice da su mu nadjenuli nadimak Oliver Kahn prema slavnom njemačkom vrataru, a svojim je vještinama oduševio i milijune korisnika TikToka, prenosi Net.hr.

@hernanmatta07

♬ sonido original – hernanmatta07

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari