„KOPIRAO“ BISERE S PLATKA?! Neočekivani gost automobilom zalutao na Crveni spust: ‘Ono kad slijepo pratiš GPS’

Fotografiju zalutalog automobila na Facebooku su objavili organizatori Snow Queen Trophya

U četvrtak je završila Snježna kraljica, a skijaši su se uputili prema Adelbodenu gdje ovaj vikend održavaju utrke svjetskog skijaškog kupa.

No, čini se kako na Crvenom spustu nakon utrke nije bilo pusto. Organizatori Snow Queen Trophya objavili su na Facebooku fotografiju jednog neočekivanog gosta.

Naime, kako se može vidjeti na fotografiji, netko se automobilom spustio od vrha staze sve do ulaska na slalom-livadu i pokušao se vratiti istim putem. “Ono kad slijepo pratiš GPS”, napisali su organizatori ispod fotografije.

Jedan je komentator napisao: ‘Vidio sam ovaj auto kraj reportažnih kola za vrijeme utrke. ATJ Lučko su bili u njima… Mislim da su velike šanse da su ovo oni, ukoliko je ovo Sljeme. Sigurno su specijalci. I nije ni loše malo provježbati ovakave situacije’.

sljeme-auto2

‘Koje mu je prolazno vrijeme?’, pitao je drugi.

Situacija neodoljivo podsjeća na neke slične otprije godinu dana kada su razni automobili (audi, bmw, lada…) neodgovornih vozača nekoliko puta „zaglavili“ na skijaškim stazama na Platku, a njihovi vlasnici potom su se danima dovijali kako ih izbaviti iz snježne stupice!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari