LGBT POVORKA U ČAVOGLAVAMA!? Izmišljena povorka ‘za Pride spremni’ postala hit na „fejsu“!

Spačka je već izazvala mnogo reakcija na društvenim mrežama i prikuplja sve više ‘zainteresiranih’ korisnika

Društvene mreže svako malo svjedoče neočekivanim i urnebesnim eventima, a posljednji također nije istina već je nekome bilo jako dosadno pa ga je napravio. Svakako zabavlja ljude na društvenim mrežama.

Nakon najave Thompsonovog koncerta u Beogradu (koji je također spačka), sada imamo priliku sudjelovati u još jednom neobičnom eventu vezanom uz Thompsona.

Ovaj put se ‘održava’ povorka naziva ‘Za Pride spremni’ i održat će se u – Čavoglavama, mjestu koje se spominje u jednom od Thompsonovih hitova.

“Postoji mnogo LGBTIQ osoba koje žive u ruralnim područjima, a koje su žrtve diskriminacije. Vrijeme je da tome kažemo DOSTA i dokažemo svima da je Hrvatska konačno ZA PRIDE SPREMNA! Budite dio prve povorke ponosa u srcu Dalmatinske Zagore. Upoznajte vesele mještane i osjetite pravi dalmatinski krš! Promijenimo stav za bolje sutra. Recimo to glasno i hrabro, u velikom broju, u prvoj čavoglavskoj povorci ponosa”, piše o objavi na Facebooku.

Osim toga, objavljena je i planirana ruta povorke, koja će se kretati ovom rutom: izvor Čikole – rodna kuća Marka Perkovića Thompsona – Crkva hrvatskih mučenika – Petrovo polje.

Spačka je već izazvala mnogo reakcija na društvenim mrežama i prikuplja sve više ‘zainteresiranih’ korisnika.
Vijesti.hr
Foto: Facebook

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari