BIZARNOSLATKA ZABAVA: Tko će na svoju bebu poslagati više žitnih pahuljica?

Patrick Quinn nije znao da će izazov uskoro preplaviti internet te je kazao da mu je ideja došla na pamet dok se igrao sa svojom bebom od tri tjedna

Kroz cijeli ovaj tjedan traje bizarno natjecanje očeva diljem svijeta koji na lica svoje djece dok spavaju slažu žitarice i onda ih s ponosom fotografiraju te objavljuju na društvenim mrežama.

#CheerioChallenge je počeo kada je jedan tata na svom blogu ‘Život jednog tate’ objavio fotku svoje uspavane bebe s 5 okruglih žitarica na nosu. Uz fotku je napisao ‘Možete li bolje od 5? Dokažite kad to napravite’.

beb2

Patrick Quinn nije znao da će izazov uskoro preplaviti internet te je kazao da mu je ideja došla na pamet dok se igrao sa svojom bebom od tri tjedna. Stavio joj je jednu žitaricu na nos i pomislio kako bi bilo zabavno da provjeri koliko ih još može stati. Ostatak priče je povijest. Pogledajte ostatak ‘izazova’, očevi su si stvarno dali oduška!

beb3 beb4 beb5 beb6 beb7 beb8 beb9

beb10 beb11 beb12 beb13 beb14 beb15 beb16

Vijesti.hr
Foto: Life of Dad/Facebook

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari