Majka išla po njega u Prag: Pijanog učenika zaboravili u diskoteci

Nitko nije primijetio da ga nema u busu? Učenik koji je na koncu poslan kući nađen je tek u jutarnjim satima

Priča o učeniku Srednje strukovne škole iz Makarske, po kojega je zbog pijanstva u Prag poslana majka, dobila je svoj nastavak.

Proteklog je tjedna održana sjednica Nastavničkog vijeća na kojoj je jedna od točaka bio i izvještaj s ekskurzije.

Razrednica učenika Nada Šimić, koja je ranije rekla da je pokušala uvjeriti Mihaelu Pear, koja je vodila djecu u Prag, da sačeka do jutra kako bi se učenik otrijeznio, javno je pred svim kolegama postavila pitanje je li točno da je maturant ostavio mobitel kod profesorice i pratiteljice iz agencije, i to na njihov prijedlog.

Kako, doznaje Slobodna Dalmacija iz škole, maturantima je tijekom partija u diskoteci predloženo da ostave mobitele kod nastavnice Pear i pratiteljice iz agencije Julije Živanović, što nisu učinili svi, no učenik o kojemu pišemo jest. Pretjeravši s alkoholom, udaljio se iz diskoteke, a kako je bio bez mobitela, nije se mogao javiti.

Drugo pitanje koje je Pear uputila profesorica Šimić glasilo je: Je li točno da ste došli iz diska i tek onda shvatili da vam fale tri učenika?

Naime, navodno su se udaljila tri učenika, među kojima i ovaj kažnjeni, no ostala su dvojica imala kod sebe mobitel pa je potraga za njima uspješno završila.

Učenik koji je na koncu poslan kući nađen je tek u jutarnjim satima, a navodno se uključila i policija.
Vijesti.hr
Foto: RTL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari