MANIJAČKI TREND STIGAO I DO HRVATSKE: Jezivi klaun koji plaši ljude pojavio se u Slunju?

Trend jezivih klaunova traje već dva mjeseca, a nove fotografije i snimke se stalno pojavljuju

Manijački trend jezivih klaunova koji napadaju i plaše ljude, čini se, stigao je i u Hrvatsku.

Naime, čitateljica KAportala poslala je fotografiju koju je snimila u Slunju.

“Oni čudni klaunovi šta prepadaju djecu itd… šta haraju po hr… jedan je viđen u Slunju sinoć”, napisala je čitateljica uz fotografiju koju je snimila mobitelom.

Fotografija nije baš najbolje kvalitete, a KAportal navodi da ne može potvrditi njenu autentičnost. Međutim, ako ju pogledate, sami možete zaključiti da ne pruža baš ‘normalan’ prizor.

klaun-kaportal2

(FOTO: KAportal)

Zlokobni klaunovi pojavili su se i u Osijeku. U ponedjeljak navečer dvojica dječaka u dobi od 13 i 14 godina uspjela su pobjeći osobi maskiranoj u klauna koja ih je pokušala uhvatiti u Kninskoj ulici, piše Glas Slavonije.

Čini se da ovo nije jedini, a ni prvi slučaj pojavljivanja opakih klaunova na osječkom području. Nakon ovog napada počele su priče da je klaun već viđan u posljednjih nekoliko dana na osječkom području, ali i da se pojavio u Tenji.

Posljednju informaciju potvrdili su i iz policije.

“U ponedjeljak oko 18.45 sati dobili smo dojavu da je osoba prerušena u klauna plašila djecu u Ulici Vjekoslava Hengla u Tenji. Zvali su nas roditelji djeteta koje se vjerojatno susrelo s maskiranom osobom. Policija je pretražila šire područje na kojem je maskirana osoba navodno viđena, no ona nije pronađena”, izjavio je za Glas Slavonije Dario Premec, glasnogovornika Policijske uprave osječko-baranjske.

Jezivi klaunovi navodno su viđeni i u blizini osnovne škole u Bjelovaru, no tamošnja policija to nije potvrdila.

Inače, trend jezivih klaunova traje već dva mjeseca, a nove fotografije i snimke se stalno pojavljuju.

Ipak, nitko sa sigurnošću ne može ni reći da sve skupa nije izmišljotina koja se valja po društvenim mrežama uz pomoć isceniranih video snimki.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari