SVETA TRAVA ČASNIH SESTARA: Same uzgajaju, prodaju i konzumiraju marihuanu

Osim vina, časne sestre iz naše iduće priče, opuštaju se i uz marihuanu koju same uzgajaju. Na svom imanju u San Franciscu proizvode lijekove od marihuane po tradicionalnoj recepturi

Dok se neki bave unutarnjom politikom i problemima države, ove časne sestre primile su se drugog posla. Na prvi pogled sasvim obične, žive u San Franciscu, pomažu ljudima i imaju prekrasan vrt. Ali ono što u njemu sade ostavit će vas bez riječi. Sestra Kate imala je viziju – nakon svete vode ljudima dati svetu travu.

“Kada sam pokretala ovaj posao, znala sam da ako imamo potporu anarhista i konzumenata marihuane diljem svijeta, onda imamo i platformu za dobar posao”, ispričala je časna sestra Kate.

Ove časne sestre sebe vide kao aktivistice. Žele osvijestiti ljude da sami sebi pomognu alternativnom medicinom koja zadnjih godina dobiva sve više pobornika u svijetu. Svako jutro svoju marihuanu blagoslove, a preparate za liječenje pripremaju prema staroj tradiciji.

“Ovdje pripremamo preparate i upravo se nalazimo između dva mjesečeva ciklusa. Imali smo upravo puni mjesec i nećemo ga ponovno imati do sljedećeg petka”, otkrila je časna sestra.

One svoje proizvode i same koriste pa je sasvim normalno vidjeti ih na terasi kako zajedno sjede i uživaju u jointu.

“Sve mi je ovo novo, ali privikavam se. Nemam ništa protiv”, rekla je časna sestra Jessica.

“Osjećam se kao predstavnica Majke prirode. Kao da sam sama svoj stvarni hram, u njemu živim. Dobar duh nije rezerviran samo za crkvu”, tvrdi časna sestra Ann.

Kako ne pripadaju niti jednoj crkvenoj kongregaciji koja bi ih financirala, ove domišljate žene našle su način kako živjeti vjeru i imati dovoljno novca. Njihov biznis toliko cvjeta da danas na mjesec zarade onoliko koliko su nekada zarađivale u godini dana.

“U siječnju 2015. godine smo pokrenuli posao i u toj cijeloj godini smo prodale proizvoda za 60 tisuća dolara. Danas toliko prodamo u mjesec dana”, otkrila je časna sestra Kate.

Pametna poslovna ideja moramo priznati. Ugodno s korisnim i jako profitabilnim. Ma tko ne bi poželio zarađivati s ovakvim opuštenim osmjehom na licu.
Dalila Turk

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari