SPASIO IH DVD OZALJ

VideoMladenci se zaputili na svadbu kad – poplava! A svatovi ih čekaju. Samo su vatrogasci mogli spasiti stvar

‘Na početku je bilo, ono, naći ćemo alternativu. Poslije smo skoro plakali od muke u autu jer, ono, gosti su prošli, a mi ne možemo doć’ do sale’

Koliko god vi dugo planirali vjenčanje, znaju to svi mladenci, uvijek treba biti spreman na (neugodna) iznenađenja.

Ali ono što je doživio mladi par iz Zagreba na svojoj svadbi prošlog vikenda, spada u rubriku vjerovali ili ne. Dok su ih uzvanici nestrpljivo čekali – jedino oni nisu mogli doći do svadbene sale.

I tko zna bi li fešta potpuno propala da nisu uskočili oni koji nikad ne zakažu – vatrogasci. Priča Ružice Đukić.

Jurica Šestok: “Na početku je bilo, ono, naći ćemo alternativu. Poslije smo skoro plakali od muke u autu jer, ono, gosti su prošli, a mi ne možemo doć’ do sale. Ne možemo odgodit’ svadbu.”

Naposlijetku su uskočili vatrogasci i ovim ih vozilom, ispred kojeg danas poziraju makadamskim putovima, prebacili do sale. Vlatko Pečaver, zapovjednik DVD-a Ozalj:

“Bili su oduševljeni. Zahvaljivali su nam se, ono, do neba. Nudili hranu, piće, novac. Kupite si sami što hoćete. Međutim, nismo mi. Skromni smo, ne treba nam ništa. Neka ovakva stvar zahvale, to je nama dovoljno.”

Kasnili su gotovo dva sata.

“Gosti su izgledali kao da je svadba već završila, umorni, pod stresom…Nakon hladnog predjela i nakon što se malo popilo su se opustili”, kazao je Jurica.

Arijana Šestok: “Zapravo, zasuzile su mi oči i to sve, ali izdržala sam zato što on je to sve odradio kako treba. Ja sam samo bila pomoć.”

Jurica: “Došla je suhe vjenčanice. Nju sam ja malo poštedio, al’ ja sam došao mokrih cipela dok smo razmicali granje na alternativnim putevima”, prenosi RTL.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views1 Views