'REKAO MI JE DA ĆU IZAĆI SAMO MRTVA'

Monstrum je ženu i dvoje djece 17 godina držao zatočene u ovoj šupi: ‘Nekada nismo jeli tri dana…’

Foto: Twitter

Kad su ih spasili, liječnici su strahovali da neće preživjeti tjedan dana; djeca imaju 19 i 22 godine ali su toliko pothranjena da su ispočetka misli da su puno mlađa

Brazilku i dvoje djece, suprug je punih 17 godina  držao u zatočeništvu, kada ih je iz kuće u četvrti Guaratiba na zapadu Rio de Janeira. Tamošnja policija također je izvijestila kako je muž uhićen.

Stalna zlostavljanja, držao ih bez hrane po tri dana

Žena je smogla snage medijima opisati torturu koju su prolazili.   “Suprug mi je rekao da ću napustiti kuću jedino mrtva ” izjavila je nesretna žena  za brazilski G1, prenosi BBV. Nakon što su je spasili, žena je rekla kako su djeca i ona ponekad bili bez hrane i po tri dana, a često su bili fizički i psihički zlostavljani.

Prema fotografijama koje je objavila policija, kuća u kojoj su bili zatočeni bila je prljava i mračna. Otac je dvoje odrasle, vidno zapuštene djece u dobi od 19 i 22 godine vezao i izgladnjivao.

Toliko pothranjeni da su mislili da su mlađi

“Djeca su bila strašno pothranjena, isprva smo mislili da su puno mlađa”, rekao je William Oliveira iz militarizirane policije, a jedan mještanin dodao je kako su zbog njihova stanja strahovali da neće preživjeti niti tjedan dana.

Spašeni trojac odmah je prebačen u bolnicu na liječenje od teške dehidracije i pothranjenosti, javljaju lokalni mediji. Ured unutarnjih poslova civilne policije otvorio je istragu kojom se tek treba utvrditi zašto obitelj nije spašena ranije. Prva alarmantna dojava o situaciji u obitelji pojavila se još 2020. godine Muškarac, kojega su vlasti imenovale kao Luiza Antonija Santosa Silvu, sa žrtvom je bio u braku 23 godine..

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari