'BIO SAM LJUT, ZBUNJEN...'

Šokirani vlasnik vozila: ‘Idem prema autu i vidim čovjeka kako mi ključem grebe auto. Pitam ga što to radi? On…’

Izvor: Screenshot/Facebook

Bizarno iskustvo jednog Zagrepčanina zbilja ostavlja bez teksta

Je li vam se ikad dogodilo da ostavite automobil na parkiralištu, a po povratku vidite da ga je netko izgrebao? Obično se teško pronaći počinitelja, ali ovom Zagrepčaninu to je pošlo na rukom, a svoje bizarno iskustvo opisao je i na Facebook profilu:

“Tržnica Špansko danas. Parkiram auto, prazan parking, odem nešto kupiti, zaboravim novčanik i okrećem se minutu nakon što sam izašao iz auta. Idem prema autu i vidim čovjeka kako mi duboko ključem grebe auto. Pitam ga što to radi? On sprema ključ u džep, nasmije se i kaže mi u oči: “Ne znam o čemu pričate.” Hodam za njim i zovem policiju. On sjeda u kafić 50 metara od mog auta i smije se. Čekam. On naručuje pivu. Dolazi policija. Radi zapisnik.

‘Zlo je jednostavno u čovjeku’

On u jednim trenu odlazi u wc, valjda se sjetio oprati ključ i ruku od mog laka. On gleda u mene i policiju i kaže da nema nikakve veze s događajem. Sutra idem na policiju i pokrećem postupak. Auto mi je kasko osiguran i to me neće koštati ništa no da je mamin, da je tvoj, da je nečiji bez kaska, koštalo bi do 10.000 kuna”, prepričava Marko Vrdoljak.

U nastavku objave pojašnjava da dotičnog gospodina nikad u životu nije vidio te zaključuje:

“Zlo je jednostavno u čovjeku i iz čista mira u nekome trenu može se manifestirati u nasumičnoj situaciji. Bio sam ljut, onda zbunjen, onda tužan”, govori Marko i postavlja pitanje: Kako biste vi reagirali na sve ovo? “Ja upravo razmišljam u predivnoj fotografiji koju ću snimiti ovo ljeto”, kaže Marko, piše Net.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari