Monstrum Srđan Mlađan oženio se u zatvoru! Svoju 20-godišnju mladenku nikad nije vidio

Pixsell, YouTube

O namjeri da sklope brak morao je obavijestiti zatvorsku upravu te potom dobiti odobrenje

Zloglasni ubojica Srđan Mlađan (38), koji u Lepoglavi služi 25 godina zatvora, oženio se u utorak 22. listopada za 20-godišnju djevojku, piše Jutarnji list.

Naime, Mlađan je javnosti poznat po krvavim ubojstvima, iz 1998. kad je kao 16-godišnjak u Petrinji ubio 16-godišnju Elizabetu Šubić, a potom i umirovljenika Petra Jančića (61) iz Siska koji je bio na krivom mjestu u krivo vrijeme.

Samo četiri godine kasnije, nakon što je služio kaznu zatvora u Požegi, dobio je prvi slobodni vikend, otišao je u Zagreb i opljačkao banku u Zvonimirovoj ulici. S tri metka na Borongaju ubio je policajca Milenka Vranjkovića i predao se nakon višesatne talačke drame.

Osudili su ga na deset godina za dva ubojstva, pljačke banke i pokušaja ubojstva u Sisku tijekom 1997. i 1998. Za ubojstvo policajca dobio je 15 godina zatvora. Iz Lepoglave bi trebao izaći 2027.

A što se vjenčanja tiče… Djevojku koju je oženio vidio je prvi put u životu, a romansa je započela dopisivanjem. O namjeri da sklope brak morao je obavijestiti zatvorsku upravu te potom dobiti odobrenje. U ostalim slučajevima zatvorenicima se nakon vjenčanja odobrava boravak u sobi za posjete, u Mlađanovu slučaju uprava zatvora napravila je presedan i nije mu odobrila sobu za posjete, već samo posjetu u prostoriji gdje inače ljudi iz vanjskog svijeta posjećuju zatvorenike.

Njegova mladenka ima tragičnu priču, prije pet godina poginula joj je majka, a otac je ostavio obitelj još dok je bila dijete. Bila je i u sukobu sa zakonom, tražila je i pomoć psihijatra, navodi Jutarnji list.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari