KAKVA PREVARA!

Muškarac mislio da je ulovio ogroman popust, kad ono…: Pogledajte što mu je stiglo na adresu!

Foto: Reddit/flamejonesy

Muškarac nije mogao vjerovati što je dobio umjesto bušilice, a njegov slučaj je još jedan dokaz o riskantnosti online kupovine

Jedan je muškarac mislio da je kupio kvalitetnu bušilicu preko popularne stranice za online kupovinu, no šokirao se kada mu je artikl došao na adresu, piše Net.hr

Naime, na Wishu je ugledao ono što je mislio da je bušilica uz cijenu od 20 funti (171 kunu), što mu se činilo kao predobra ponuda koju je jednostavno trebao iskoristiti.

No, kada mu je paket napokon došao u ruke shvatio je da je umjesto bušilice zapravo dobio – sliku bušilice, točnije limeni poster. Njegova je kći cijeli slučaj prepričala na Redditu jer ju je jako zabavio.

“Moj tata je kupio bušilicu na Wishu. Ovo mu je upravo stiglo”, napisala je i u komentarima pojasnila da joj je otac star i ne zna engleski najbolje te da je zato naručio sliku.

“Nakon što je slika stigla, provjerila sam oglas i tamo zapravo piše da se radi o ilustraciji. Ipak, jasno je da je cijena slike prenapuhana, a bušilica bi bila prejeftina. Očito je da se radi o prevari”, dodala je.

My dad bought a drilling machine on Wish. This just arrived
byu/flamejonesy inWellthatsucks

Sumnjamo da će muškarac objesiti sliku na zid jer bi ga to stalno podsjećalo na svoj gaf, no jako je zabavio ekipu na Redditu.

“Šteta što nema bušilicu kojom bi mogao postaviti taj limeni znak na zid”, “Sada je naučio lekciju. Ako je ponuda neke online trgovine predobra da bi bila istinita, obično je to i slučaj”, “Uvijek čitajte opise proizvoda”, samo su neki od komentara.

Net.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari