ŠOKIRALA PRISUTNE

NEVJEROJATAN VIDEO! Vatrogasci snimili cijeli skok mačke koja je skočila s petog kata zgrade u plamenu!

Vatrogasci su kroz dim primijetili crnu mačku na razbijenom prozoru. Nakratko je ‘testirala’ svoje šanse s prednjim šapama pa je skočila

Jedna mačka u Chicagu zasigurno je opravdala poznatu izreku kada je skočila s petog kata kroz prozor stana koji je gorio, dočekala se na noge i ‘odšetala’ kao da se ništa nije dogodilo, prenosi Guardian.

Osoblje vatrogasne službe Chicaga snimalo je vanjski dio zgrade dok su vatrogasci gasili vatru. U tom trenutku, kroz dim su primijetili crnu mačku na razbijenom prozoru. Nakratko je ‘testirala’ svoje šanse prednjim šapama pa je skočila.

Prolaznici su uzviknuli od šoka kada je mačka pala, ali nasreću nije se dogodila tragedija. Sretna mačka dočekala se na sve četiri šape i nastavila svojim putem.

Pogledajte VIDEO:

”Otišla je ispod mog automobila i sakrila se dok nije došla k sebi”, rekao je glasnogovornik vatrogasne službe Larry Langford. Dodao je da mačka nije ozlijeđena te da pokušavaju naći njenog vlasnika.

Uzrok požara i nastala šteta u stanu je nepoznata, no nema prijavljenih ozljeda, donose Vijesti.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari