KRŠ I LOM KAKAV SE NE VIĐA ČESTO

Nevjerojatan video! Vjenčanje u susjednoj zemlji završilo općom makljažom, nastradala i mlada!

Mlada je prokomentirala video koji se našao na društvenim mrežama

Iako bi to većini ljudi trebao biti najljepši dan u životu, svadba u Mionici u Srbiji pretvorila se u pakao. Kako javlja Kurir, u jednom novootvorenom luksuznom restoranu došlo je do tučnjave između pripadnika osiguranja i gostiju, a zanimljivo je da su u tučnjavi sudjelovali mladoženja i njegov otac.

Navodno je do tučnjave došlo nakon što su pripadnici osiguranja, koje je angažirao vlasnik restorana, reagirali nakon što je jedan od gostiju razbio čašu ii popeo se na stolac.

“Kada je gost na svadbenom veselju Goran K. razbio čašu, osiguranje ga je opomenulo, međutim, on se ubrzo nakon toga popeo na stolicu, nakon čega su ga radnici osiguranja Marko J. i Lazar M. izveli iz sale i odveli u toalet, gdje su mu, po njegovim tvrdnjama, opalili dva šamara, a isto je prošao i drugi gost na svadbi Duško B., koji je pokušao zaštititi poznanika. Nakon toga, revoltirani gosti, ali i mladoženja i njegov otac, okupili su se ispred toaleta i tada je došlo do guranja između svatova i pripadnika osiguranja”, ispričali su svjedoci Kuriru, koji dodaje i kako je nakon toga nekoliko gostiju napalo pripadnike osiguranja koji su na kraju morali pobjeći iz restorana.

“Prvo je jedan udarac u glavu zadobio radnik osiguranja Marko J., a nakon toga su revoltirani svatovi napali radnike osiguranja i tada je nastala opća tučnjava, u kojoj je razmijenjeno više udaraca. U tučnjavi je sudjelovao i mladoženja Marko D., kao i njegov otac Dragan, koji su s radnicima osiguranja razmjenjivali udarce šakama u glavu. Poslije nekog vremena radnici osiguranja morali su pobjeći iz lokala”, kažu svjedoci.

Na koncu je ozlijeđeno sedam osoba, a jedan od njih je zbog težih ozljeda završio u bolnici. Lakše su zadobili mladoženja i njegov otac, te dva radnika osiguranja kao i još dva gosta.

U međuvremenu, oglasila se mladenka, i to komentarom na snimku koja se pojavila na društvenim mrežama.

“Ako želite dobiti batine kao ja (MLADA) onda je to pravo mjesto za svadbu”, napisala je ona u komentaru, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari