MALI I VELIKI

Objavljen video: Luksuzna jurilica sudjelovala u sudaru u Hrvatskoj: ‘Jesi ga uredio je*o te’

Foto: Facebook/Prometne zgode i nezgode

Čak 60 superluksuznih sportskih jurilica danas je stiglo u Zagreb. Ljepotani iz tvornica Lamborghinija, Bugattija, Paganija, Ferrarija stigli su u sklopu manifestacije ‘Supercar Owners Circle Croatia 2022’

Dvije superluksuzne jurilice sudjelovale su u petak poslijepodne u prometnoj nesreći u zagrebačkim Mlinovima, potvrđeno je to Večernjem listu iz zagrebačke policije.

Na Facebook stranici “Prometne zgode i nezgode” objavili su video s mjesta nesreće na kojem se čuje: ‘Jesi ga uredio, u *ebooo teee’. Na snimci se također vidi da je u prometnoj nesreći sudjelovao moguće i treći automobil, a čuje se i komentar: ‘To je Fiesta’.

Čak 60 superluksuznih sportskih jurilica danas je stiglo u Zagreb. Ljepotani su to iz tvornica Lamborghinija, Bugattija, Paganija, Ferrarija koji su stigli u sklopu manifestacije “Supercar Owners Circle Croatia 2022”. Manifestacija je prvi put održana lani, a ove godine provozat će se Zagrebom, Velikom Goricom, a onda će potegnuti do Paga i Šibenika te natrag za Zagreb, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari