„NOĆU SATIMA IZ CRKVE DOPIRE URLANJE“ Stotine vjernika svake subote kod hrvatskog egzorcista fra Roze kraj Trsta narušavaju red i mir

Problem se stvara svake subote, kada vrši službu na hrvatskom jeziku. Iz naše države dolaze stotine vjernika u brojnim autobusima, koji, kako navodi Il Piccolo, divlje parkiraju te ugrožavaju cestu

Hrvatski egzorcist fra. Rosario ‘Rozo’ Palić izazvao je pravu pomutnju u susjednoj Italiji, gdje u omanjem mjestu iznad Trsta obavlja svoju službu, prenosi Istarski.

Naime, kako izvještavaju tamošnji mediji, naročito Il Piccolo, koji je objavio seriju članaka, velika popularnost hrvatskog svećenika stvara komunalne probleme te utječe na red i mir.

Problem se stvara svake subote, kada vrši službu na hrvatskom jeziku. Iz naše države dolaze stotine vjernika u brojnim autobusima, koji, kako navodi Il Piccolo, divlje parkiraju te ugrožavaju cestu, koja nije prilagođena takvim vozilima i takvoj frekventnosti.

Jordan Zerjal, koji živi u kući nedaleko crkve, izjavio je za Il Piccolo da noću satima i satima iz crkve dopire urlanje, zbog čega su morali zvati policiju.

https://www.facebook.com/rozopalic/posts/135733957102655:0

“Začudo, povici su bili isključivo ženski, i rekao bih, dolazili su od mlađih osoba. Ne vjerujem da su demonskim utjecajima podložne samo djevojke. Na to smo ukazali i karabinjerima, ali nikad nismo dobili odgovor”, rekao je Zerjal.

Vijesti.hr
Foto: Padre Rosario – Rozo Palic (Facebook)

 

 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari