OGLASIO SE OGORČENI GRAĐANIN: Vlasnik tvrtke morao sebi napisati punomoć da podigne probne tablice

Vlasnik tvrtke pored orginalnog sudskog rješenja morao si je u policiji napisati punomoć kako bi dobio probne tablice za auto

Hrvatska birokracija zadaje nevolje mnogim građanima, pa tako i Ivanu Živkoviću, vlasniku jedne tvrtke koji je u MUP-u morao sebi napisati punomoć kako bi dobio probne registarske tablice. One je svoje iskustvo podijelio na Facebooku.

“Da bi podijelio ovu sliku i opisao što sam jučer doživio moramo sam prespavati i sabrati glavu. Da, pored original sudskog rješenja po kojem samostalno i neograničeno kao direktor zastupam firmu MORAO sam sam sebi u policiji napisat punomoć da bi dobio probne tablice.

birokracija2

U kojoj zemlji mi to živimo i dokle više će debili pisati propise i zapošljavat nesposobne rođake i prijatelje koji od nas rade majmune. DOKLE VIŠE BANDO POLITIČKA??? A sad Živkoviću kretenu koji plivaš u poduzetništvu od svoje 17-te godine spakiraj kofer kao što si i planirao i kreni na daleki istok tražit investitore za novi projekt.

Skupi Ivane snage, potisni gorčinu i prezentiraj našu Hrvatsku kao raj na zemlji, najbolju turističku destinaciju i otvorenu za strana ulaganja jer ćeš jedino tako pomoć da i tvoja zemlja jednog dana postane ‘normalna’”, napisao je.

Vijesti.hr
Foto: Facebook/Ivan Delta Zivkovic

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari